loader
menu

CIUTAT

Reconeixement internacional per a l'estadi d'atletisme de Campclar

El Circ Ciutat dimecres, 17 de gener de 2018

Reconeixement internacional per a la pista d'atletisme de Campclar. La Federació Internacional d’Atletisme (IAAF) ha emès el certificat com la pista tarragonina està homologada a les instal·lacions certificades internacionalment, després que el passat mes de setembre ja ho fes la Reial Federació Espanyola d’Atletisme.

Una imatge de l'estadi d'atletisme de Campclar, quan encara estava en obres. Foto: circdetarragona.com

Els treballs efectuats a l’estadi d’atletisme han consistit en una remodelació integral que ha permès refer la pista, la graderia i els serveis auxiliars. Les millores tècniques que han fet possible aquesta certificació per part de la IAAF són : la recta coberta de 80 m, la nova torre del cronometratge electrònic i el cablejat intern, la sala mèdica, les noves torres d’il·luminació, les grades fitxes per a més de 1000 espectadors i la possibilitat de disputar curses de velocitat a la contra recta, entre d’altres.

"Aquesta certificació era indispensable per la celebració de les proves d’atletisme del Jocs Mediterranis del proper estiu, és la primera instal·lació esportiva amb certificat internacional de la nostra ciutat i, a partir d’ara, el nou estadi d’atletisme forma part del grup selecte d’instal·lacions atlètiques a nivell mundial. Tarragona podrà organitzar qualsevol esdeveniment nacional i internacional de competicions atlètiques”, ha celebrat el conseller comissionat dels Jocs Mediterranis de l’Ajuntament, Javier Villamayor.

Amb la homologació internacional d'aquest equipament, es permet fer un salt qualitatiu per als entrenaments de les joves promeses de l’atletisme. A més, "és un pas endavant per consolidar Tarragona com a destinació esportiva”, ha explicat la regidora d'Esports, Elisa Vedrina.

La pista d’atletisme de Campclar està operativa des del 2 d’octubre de l’any passat. Les obres de millora han tingut un cost aproximat de 3 milions d’euros i han estat finançades per la Diputació de Tarragona i el Consejo Superior de Deportes.


Documents

Document d'homologació de l'estadi d'atletisme de Campclar


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar