loader
menu

CIUTAT

Tarragona va per lliure a Fitur

El Circ Ciutat dimecres, 17 de gener de 2018

Després de set anys sense estand propi a la fira Fitur de Madrid, Tarragona hi tornarà a vendre enguany els seus encants per lliure i de manera autònoma.

Una imatge de l'estand de Tarragona. A l'esquerra, la presidenta del Patronat de Turisme, Immaculada Rodríguez. Foto: Ajuntament de Tarragona

Segons la presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Inmaculada Rodríguez, anar-hi en solitari i comptar amb un estand propi és un fet molt positiu: “Situa la ciutat en el lloc de capitalitat que li correspon, ens ajuda a guanyar singularitat com a destinació costera i urbana, com a única ciutat Patrimoni de la Humanitat de Catalunya, amb potencial turístic els 365 dies de l’any. També estem oferint l’experiència de descobrir el passat de Tarraco en 3D i estem promocionant l’agenda d’esdeveniments imprescindibles per 2018, com els Jocs del Mediterrani i el Concurs de Castells".

Les noves tecnologies, una aposta per promocionar la ciutat

En sintonia amb la temàtica d’enguany, Tarragona ha reservat un paper especial a l’app de realitat augmentada Imageen Reliving Tarraco, que serà una de les protagonistes d’aquests dies de promoció. A l’estand els visitants podran reviure l’esplendor de la Tarraco Imperial mitjançant l’aplicació i les ulleres de realitat virtual que l’empresa facilitarà in situ.

Agenda intensa

Durant els cinc dies de FITUR (del 17 al 21 de gener), el Patronat Municipal de Turisme tindrà una intensa agenda i també prendrà part en actes de caire més institucional, juntament amb els actes del Grupo de Ciudades Patrimonio de la Humanidad, que enguany celebra el seu 25è aniversari, i de Ciudades AVE. Tarragona és membre dels dos grups.

Un aparador de nivell internacional

La 38a edició de FITUR té lloc a IFEMA del 17 al 21 de gener. Compta amb la participació de 10.000 empreses de 165 països i regions, i amb un total de 816 expositors (un 8% més que l’edició de l’any passat) en 65.000 metres quadrats (un 4% més que el 2017). En aquesta edició es preveu un impacte econòmic de 260 milions d’euros (un 8% més que l’any passat i superar l’assistència de 244.972 visitants que es va registrar en la 37a edició. Enguany, la fira estarà especialment dedicada a les empreses tecnològiques que es dediquen al món del turisme.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar