loader
menu

CIUTAT

La Generalitat deu 1ME a l'Ajuntament de TGN en subvencions per les llars d'infants municipals

El Circ Ciutat divendres, 19 de gener de 2018

L’Ajuntament de Tarragona té el dret de rebre les subvencions de la Generalitat per les llars d’infants de titularitat municipal, i que, segons el govern tarragoní ascendeixen a 1.038.790 euros. Així ho reconeix el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que conclou que els ajuntaments que van recórrer tenen el dret a rebre les subvencions de 1.300 euros per alumne de les llars infantils de municipal en relació als cursos escolars de 2012-2013, 2013-2014 i 2014-2015.

Una imatge de la Llar d'infants municipal La Taronja. Foto: tarragona.cat

El conseller d’Educació de l’Ajuntament de Tarragona, Francesc Roca, mostra la seva satisfacció perquè “reconeix que l’educació de 0-3 anys és una etapa fonamental d’oportunitats educatives i de futur dels nostres infants. I també és un reconeixement a l’enorme esforç econòmic fet per diferents administracions locals, entre d’altres l’Ajuntament de Tarragona i les famílies dels nostres infants”.

Roca també apunta que “des de la conselleria d’Educació de l’Ajuntament de Tarragona seguirem treballant perquè l’educació de 0-3 esdevingui una realitat i una font d’oportunitats per a tots els infants de la ciutat de Tarragona. Esperem poder fer-ho amb corresponsabilitat (compromisos i obligacions) amb la Generalitat de Catalunya, i desitgem iniciar una nova etapa col·laborat iva amb el govern de la Generalitat perquè creiem que és una demanda de la nostra societat”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar