loader
menu

CIUTAT

Les pantalles acústiques de l'A7 al seu pas per TGN, en l'oblit

El Circ Ciutat dilluns, 22 de gener de 2018

La contaminació acústica que es genera a l'autovia A-7 al seu pas per Tarragona, sobretot pels camions i, en especial, a l'estiu, continua present, sense que encara s'hagi resolt amb la instal·lació de les pantalles acústiques en el seu dia va prometre el govern espanyol. Això és el que ha denunciat el diputat del PSC per Tarragona, Joan Ruiz, que n'ha lamentat “l’ajornament sine die, per part del Govern del PP... [...] ens trobem davant d’un cas més de la paràlisi i ineficàcia de l’executiu del PP i dels seus socis de Ciutadans.”

Una imatge de l'autovia A-7 al seu pas per Tarragona. Foto: circdetarragona.com

Ruiz ha explicat que "des del mateix Ministeri de Foment se’ns va respondre que consideraven com a poc efectiva la solució de la barrera acústica i que avaluarien altres alternatives [...] I quina ha estat la nostra sorpresa en rebre ara la resposta de l’executiu del PP? Que se’ns diu que es troba en fase de redacció un projecte que contempla la instal·lació de pantalles acústiques a l’autovia però sense tempos, ni pressupost, ni calendari d’obres que és precisament el que demanàvem.”

“No entenem, sincerament, com és possible que el Govern del PP i els seus socis de Ciutadans siguin incapaços de posar el fil a l’agulla a un problema real que afecta la qualitat de vida dels tarragonins i tarragonines que tenen el seu habitatge a prop de l’autovia", ha criticat el diputat socialista.

Finalment el diputat del PSC ha denunciat el retard amb què el Govern del PP respon a les preguntes per escrit formulades pel grup socialista sobre temes que afecten les comarques tarragonines: “Si són capaços de trigar mesos a respondre a una pregunta amb dues línies no ens estranya que triguin anys a aprovar i executar actuacions reals que incideixin en les necessitats que demanda el nostre territori [...]".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar