loader
menu

CIUTAT

La deixadesa de la Rambla, a debat

El Circ Ciutat dilluns, 22 de gener de 2018

Tot i ser la principal artèria de la ciutat, la imatge de la Rambla Nova de Tarragona projecta degradació i deixadesa en molts dels seus trams. Rajoles trencades que són un perill per als vianants, quadres de llum rònecs i plens de pintades, bancs i parterres trencats, locals tancats i abandonats, bolards que havien de ser provisionals instal·lats des de l'estiu o rampes que no compleixen la normativa d'accessibilitat, entre d'altres.

Foto: ERC

Ho ha denunciat el grup municipal d’ERC, que vol que l’ajuntament actuï de manera urgent a la Rambla Nova. "Fem esforços a vegades per impulsar la marca Tarragona mentre tenim una via principal en un estat deplorable fruit de la deixadesa de l’equip de govern", ha lamentat el portaveu republicà, Pau Ricomà, que insta l’Ajuntament a actuar "per dignificar i fer més amable un espai que és de tots".

L'estat de la Rambla Nova, doncs, serà un dels temes que es debatrà en el plenari d'aquest dijous, amb una moció presentada per la formació independentista, en la qual insta l’equip de govern de Ballesteros a fer actuacions al carrer més emblemàtic de Tarragona. "L’estat de la Rambla Nova és un símptoma del que passa en molts punts de la ciutat. Creiem que és necessari actuar en aquells aspectes quotidians que millorin la qualitat de vida dels tarragonins’, segons Ricomà.

El text demana arreglar els desperfectes en bancs, rajoles i parterres; substituir els bol·lards per elements més estètics que compleixin amb la mateixa funció de seguretat, instar els propietaris de locals comercials buits a mantenir-los en bones condicions i desenvolupar un projecte urbanístic per igualar tot el paviment de la Rambla on actualment hi ha rajoles diferents i asfalt.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar