loader
menu

L'Ajuntament de TGN, obsessionat per la transparència

El Circ Ciutat > Política dimecres, 22 de maig de 2013

D'acord amb una moció aprovada pels quatre partits amb representació a l'Ajuntament, (PSC, CiU, PP i ICV-EUIA) en el plenari del passat mes de març, l’Ajuntament de Tarragona ha iniciat els treballs per a la formulació, tramitació i aprovació d’un Pla de Transparència. Es desenvoluparà a través d’un grup de treball amb representants dels diferents grups municipals, amb l’objectiu d’aprofundir en el bon govern. Entre d'altres aspectes, es podran saber i consultar els sous de tots els càrrecs electes.

L’objectiu recollit a la moció és impulsar un pacte contra la corrupció i pel bon govern amb la concreció d’un conjunt de mesures que aprofundeixin en la transparència i la informació, el bon govern i l’aprofundiment democràtic del món local. Per dur-ho a terme s’impulsarà un grup de treball per tal de concretar i aprovar aquestes mesures.

El projecte en sí defineix el concepte de transparència com el fet de fer accessible de forma fàcil i pública tota aquella informació que no sigui confidencial, a la ciutadania en general. Tant pel que fa a l’organització interna com a l’actuació corporativa.

El grup estarà composat per l’alcalde o regidor delegat, un conseller de cada grup municipal, el Secretari General i el coordinador de participació ciutadana. La seva tasca serà la de consensuar una sèrie d’instruments i mecanismes per millorar la percepció de transparència per part de la ciutadania i per aprofundir en els nivells de transparència de la gestió municipal.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar