loader
menu

CIUTAT

Els Jocs 2018 s'apropen; arriben les inauguracions

El Circ Ciutat dimarts, 23 de gener de 2018

Matí d'inauguracions, de protocol, de bones paraulles i d'optimisme desbordant a Tarragona, i tot en clau Jocs Mediterranis 2018. El motiu ha estat la visita del ministre d’Educació, Cultura i Esport, Íñigo Méndez de Vigo, que ha inaugurat les obres de remodelació del Nou Estadi que acollirà la cerimònia d’inauguració i clausura dels Jocs. Juntament amb l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i el president del Gimnàstic de Tarragona, SAD, Josep Maria Andreu, han descobert una placa a l’entrada de la porta 8 de la zona de Tribuna.

Fotos: circdetarragona

Fotos: circdetarragona

Fotos: circdetarragona

Fotos: circdetarragona

Fotos: circdetarragona

Fotos: circdetarragona

Fotos: circdetarragona

Fotos: circdetarragona

Fotos: circdetarragona

Imatge de la visita de la comitiva a l'Anella Mediterrània. Foto: Subdelegació del Govern

Una imatge de la descoberta de la placa commemorativa de les reformes fetes al Nou Estadi amb motiu dels Jocs Mediterranis. Foto: Mauri

Posteriorment, la comitiva oficial on també hi eren el president del Consejo Superior de Deportes, José Ramon Lete; el president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco; el Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras, i el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, entre d’altres, ha fet un recorregut per la zona de Tribuna Inferior per veure algunes de les obres que s’han fet a la instal·lació.

Un cop han baixat a la zona de la gespa s’han fet els parlaments on el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha destacat el vincle del club amb la ciutat des de la seva fundació el 1886. A més, ha recordat alguns dels noms d’esportistes que forjats a l’entitat han aconseguit èxits nacionals i internacionals com els atletes Gaietà Cornet i Natàlia Rodríguez o la gimnasta, Bito Fuster.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha posat èmfasi en la "pinya" que havien fet entre institucions i empreses privades perquè els Jocs tirin endavant, superant les diferències i posant en valor la col·laboració com la que el Govern espanyol, en boca del Ministre Méndez de Vigo, ha fet per a la cita tarragonina. Ballesteros s'ha tornat a mostrat confiat en què gràcies als Jocs tot el territori guanyarà marca, començant per Tarragona i seguint amb la resta de seus, que avui també estaven presents. L'alcalde també ha destacat la importància del llegat que deixarà la competició.

Finalment, el Ministre Méndez de Vigo ha detallat tots els diners invertits per l'Estat als Jocs (uns 15ME) i ha qualificat els Jocs com "un esdeveniment esportiu internacional de primer ordre". De Vigo, a més, ha confessat en el seu discurs que té un record especial del Nàstic, ja que de petit estiuejava a Coma-ruga i el seu equip era el Nàstic.

Les obres de remodelació del Nou Estadi han tingut un cost d’1,7 milions d’euros i entre les millores destaquen la desaparició de les barreres arquitectòniques d’accés a Gol Nord i Preferent, nous accessos a Tribuna i Gol Sud, millores a les llotges inferiors (42) i superiors (6), millora i ampliació dels lavabos de Tribuna, Gol Nord i Preferent Baixa i Alta, pavimentació dels espais externs i interns de l’estadi i l’enllumenat i millora de la façana, entre d’altres.

Després de la visita al Nou Estadi, la comitiva s’ha desplaçat a l’Anella Mediterrània, on han assistit als treballs de construcció de la piscina de 50 metres.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar