loader
menu

CIUTAT

El Pla Parcial de la Budellera fa marxa enrere

El Circ Ciutat dimecres, 24 de gener de 2018

L'Ajuntament de Tarragona deixarà sense efecte els primers passos que es van donar perquè tiri endavant el Pla Parcial Urbanístic de la Budellera, el PPU 24. En un comunicat, el consistori ha anunciat que la Junta de Govern Local suspendrà l'aprovació inicial del pla, presentat els dies 29 de setembre i 27 d'octubre de 2017.

Foto: Cedida

Les raons que expliquen que s'hagi posat el 'pause' al pla són les modificacions substancials que apareixen en l’informe de la Comissió Territorial d'Urbanisme del Camp de Tarragona reunida ara fa un any. La més rellevant és la que considera necessari fragmentar de forma esgraonada el sector de la Budellera, és a dir, que el PP24 s’ha de desenvolupar en àmbits més petits i no de cop.

"Queden qüestions a resoldre"

"Malgrat que s'ha millorat substancialment el projecte queden qüestions a resoldre, com la connexió amb l'A7 o un pla d'etapes més esgraonat", ha argumentat la regidora delegada del PPU 24, Begoña Floría, qui ha recordat que el pla se suspèn "fins que s'esmeni el document en aspectes que encara no es tenen prou en compte".

Un cop la Junta de Govern de l'Ajuntament doni el seu vistiplau a suspendre l'aprovació inicial del Pla, l'Ajuntament comunicarà a la Junta de Compensació provisional del PPU 24 La Budellera que disposa de tres mesos per esmenar el projecte per tal que s'adapti al requerit. Floria ha recordat que "aquest polígon és molt important per a la ciutat, per la qual cosa cal garantir que es dugui a terme al més aviat possible però sense renunciar al fet que tots els aspectes de sostenibilitat social i econòmica, mobilitat i creixement esgraonat estiguin ben resolts".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar