loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament endreçarà la Rambla Nova quan el mercadet es traslladi a Corsini

El Circ Ciutat dijous, 25 de gener de 2018

L'Ajuntament actuarà de manera integral a la Rambla Nova quan el mercat dels dimarts i dels dijous es traslladi a la plaça Corsini; en principi previst per a la primavera. Així ho ha anunciat l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, durant el ple ordinari del gener, en el qual s'ha donat llum de manera unànime a una moció d'Esquerra Republicana que demanava una actuació urgent a un dels principals carrers de la ciutat.

Foto: circdetarragona.com

"Ho tenim previst, i ho farem perquè volem que la Rambla llueixi... [...] sempre hem dit que quan marxin els marxants a Corsini és quan s'ha de fer la reforma", ha explicat Ballesteros, tot recordant que sotmetrà a consulta la futura pavimentació de la Rambla.

En la seva argumentació, des d'ERC han lamentat l'estat actual de la via més coneguda de Tarragona: "Està bruta, deixada i trencada; viu un dels seus moments més decadents... [...] està feta una calamitat", segons el regidor Xavier Puig, qui ha afegit que "la moció marca una prioritat política que hem de compartir".

Tot i donar suport finalment a la moció, l'equip de govern de Ballesteros, a través de la portaveu Begoña Floría, ha retret als republicans que hagin presentat una moció únicament per parlar de la Rambla, tot insistint que en els darrers anys ja venen actuant en diferents vies, posant com a exemple la Rambla de Campclar. "Evidentment que s'intervindrà, però només hi ha un banc trencat dels 168 que hi ha actualment", ha puntualitzat la regidora, renyant els republicans per haver focalitzat la seva atenció únicament en aquest carrer.

Qui també ha intervingut en el debat sobre la Rambla ha estat el nou portaveu del Pdecat, Dídac Nadal, qui ha lamentat la "profunda degradació de la Rambla", tot instant l'equip de govern a posar en marxa "polítiques actives"


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar