loader
menu

CIUTAT

Alerten d'un nou endeutament municipal pels treballs finals al pavelló de l'Anella

El Circ Ciutat dimarts, 30 de gener de 2018

L'anunci, per part del president de la Diputació, Josep Poblet, en què va explicar que "potser" donaria més diners a l'Ajuntament de Tarragona per als Jocs han tornat a aixecar polseguera. Poblet s'hi va referir durant un esmorzar amb periodistes, en el qual va recordar que l'ens supramunicipal havia destinat per als Jocs Mediterranis "a l'entorn dels 12 milions d'euros, i potser una mica més".

Foto: circdetarragona.com

Aquest "una mica més" ronden els 2ME; una quantitat que la Diputació avançaria al consistori per fer front a la darrera fase del Palau d'Esports de l'Anella Mediterrània, encara pendent d'executar. En aquest aspecte, el grup municipal d'Esquerra Republicana ha alertat que això suposarà un nou endeurtament per a les arques municipals, i ha demanat explicacions a l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros. "Els Jocs s’estan convertint en un pou sense fons", ha lamentat el portaveu republicà, Ricomà.

Els independentistes han mostrat la seva perplexitat davant del nou endeutament municipal en clau Jocs: "Ens sorprèn que tinguem possibilitat de seguir endeutant-nos en ple pla de sanejament i amb l’endeutament que arrosseguem". Per això, han adreçat un escrit al servei d’intervenció per tal que esclareixin aquest aspecte. D’altra banda, el portaveu republicà ha afirmat que "si tira endavant aquesta operació, Ballesteros estarà incomplint el seu propi compromís expressat en diverses ocasions de no endeutar més la ciutadania de Tarragona per finançar l’esdeveniment".

ERC recorda que "encara hi ha pendent una aportació per part del govern central per al pressupost operatiu dels Jocs que depèn de que s’aprovin els Pressupostos Generals de l’Estat". També ha reiterat la petició formal realitzada ja fa dies per a què es reuneixi la Comissió informativa dels Jocs on el PSC hauria de donar explicacions sobre la situació econòmica actual. ‘És inadmissible que anem coneixent la informació de nous deutes pels tarragonins a través de la premsa i que l’alcalde no doni cap explicació. Exigim transparència’, ha conclòs Ricomà.

Ballesteros: "Com a Ajuntament hi contribuïrem"

Preguntat sobre la qüestió, l'alcalde Ballesteros ha assegurat que "és el pavelló de la Generalitat, i com a Ajuntament hi contribuïrem per fer possible que s'acabi el pavelló". L'alcalde ha matisat que no es tracta de cap obra, sinó d'equipaments, com un tros del parquet, la grada retràctil i el videomarcador.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar