loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Menysteniment de l'Ajuntament cap als taxistes?

El Circ Ciutat dijous, 23 de maig de 2013

El grup Municipal de CiU ha manifestat el seu desacord amb la decisió presa per l’Ajuntament de modificar l’emplaçament de l’estacionament per a taxis que actualment es troba davant de la porta principal del Corte Inglés. Aquesta decisió comporta un greuge pels taxistes de Tarragona i per propi centre comercial que veuen com es desplaça la parada de la centralitat cap a un lateral allunyat de l’accés del flux de vianants i usuaris més important.

Una imatge de la parada de taxis al carrer Pere Martell. / circdetarragona.com

En els darrers temps el Gremi del Taxi de Tarragona ha vist com les decisions arbitràries dels responsables de mobilitat de l’Ajuntament de Tarragona afecta directament a la ja de per sí difícil situació que travessa el sector. Per exemple cal recordar la situació que es viu a l’estació de la RENFE. L’Ajuntament ha arribat a suggerir la supressió de la parada de taxi d’aquella zona.

CiU recomana a aquests responsables que abans de prendre decisions sense sentit que no tenen una clara justificació en el bé comú, dialoguin més i millor amb aquells col·lectius que es veuran afectats directament.
Els taxistes de Tarragona són un col·lectiu que pateix les conseqüències de la crisi. Són el petit emprenedor que lluita per tirar endavant un projecte laboral en moments molt difícils. CiU vol recordar als responsables de l’Ajuntament que les administracions estem per facilitar als ciutadans la seva vida i els seus projectes, no per posar-hi entrebancs.

Tot i això, els responsables de mobilitat de l’Ajuntament ja han demostrat una confusió important a l’hora de planificar la mobilitat de la ciutat i un afany recaptatori desmesurat. Els convidem a que rectifiquin.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar