loader
menu

CIUTAT

El marxandatge dels Jocs, de nou a la venda

El Circ Ciutat divendres, 02 de febrer de 2018

Tot i que encara no té seu física, la botiga dels Jocs Mediterranis torna a estar operativa; això, sí, de moment, només on line. Després que es va tancar l'estand instal·lat a la Rambla el novembre de l'any passat a causa de l'ajornament dels Jocs al 2018, no hi havia manera de trobar marxandatge oficial dels Jocs.

Foto: tarragona2018shop.com

El Comitè Organitzador ha anunciat la reobertura del web tarragona2018shop.com, des d'on ja es poden tornar a adquirir productes relacionats amb els Jocs. La oferta, que s’anirà ampliant progressivament, inclou actualment gorres, imants, clauers i peluixos de la mascota Tarracvs, entre d’altres. Els preus oscil·len entre els 4 euros, que és el que costa un pin de metall amb el logo renovat dels Jocs, fins els 15 euros; tarifa que s'ha de pagar per una guardiola, un peluix petit del Tarracvs o una gorra infantil.

A la botiga online dels Jocs hi apareix un producte ofertat, el 'crazy hat nen'; que és la gorra que vesteix al Tarracvs. La botiga online està gestionada per Expolicencias, empresa adjudicatària del marxandatge de Tarragona 2018.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar