loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La Colla Jove de TGN renova Aleix Bordas com a cap de colla i escull Dani Milà com a nou president

El Circ Cultura i patrimoni diumenge, 04 de febrer de 2018

La Colla Jove Xiquets de Tarragona ha renovat els principals càrrecs directius per la temporada 2018 en l’assemblea celebrada el dijous 2 de febrer. Aleix Bordas repetirà com a cap de colla per tercera temporada consecutiva i Daniel Milà puja un esgraó en la junta directiva, passant de vicepresident a president

Foto: Colla Jove Xiquets de Tarragona

De fet, la candidatura encapçalada per Milà i per Bordas va ser l'única que es va presentar. Manté l'essència de l'anterior i ve carregada d'energies i nombroses noves incorporacions. Jordi Grau i Jordi Crespo assumeixen la vicepresidència de manera conjunta i l'home fort de Bordas seguirà sent Adrià Calvet, com adjunt al cap de Colla.

Altres noms que repeteixen són, Tomàs Sampietro com a Tècnica, Biel Altés com a cap de Pinyes i Gina Fort com a cap de Canalla.

La gestió de la Colla tornarà a comptar amb Marta Cascón a Secretaria i Xavi Socies a Tresoreria. Yasmina Armesto seguirà com a cap de Comunicació.

Nacho Alcoceba estarà al càrrec de l'àrea de dinamització social juntament amb Dani Gros; i Jordi Alasà en representació a l'Associació d'Amics de la Colla Jove. S'incorporà al projecte Manel Sanromà, que assumeix l'àrea de Noves Tecnologies.

I és que gairebé totes les àrees de treball de la Colla han afegit noms nous, amb l'objectiu de consolidar i millorar una manera de fer i sentir els castells a Tarragona, que ha portat a la Colla Jove a gaudir d'un gran creixement en els darrers anys. En total, una setantena de persones s’han involucrat en el projecte, una nova demostració del gran pes que tornarà a tenir el treball en equip.

'Aturar-nos ara seria una bogeria', deia el vídeo que tancava la presentació de la candidatura dels liles, que ha estat escollida per gairebé una unanimitat dels vots (154 a favor, 3 en contra, 2 nuls i 5 abstencions).

Aleix Bordas ha dit als seus castellers que 'les ganes i la il·lusió va ser el primer que va moure aquesta candidatura.” I ha assegurat que saben que comencen de zero i que l’objectiu és reinventar-se: ‘volem fer més coses i volem fer-les millor. Seguirem treballant perquè la Colla estigui a dalt de tot, a nivell social, en l’àmbit institucional i, evidentment, a nivell casteller”.

La totalitat de l'equip humà que sustenta el projecte es pot consultar al seu web: jovedetarragona.cat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar