loader
menu

CIUTAT

L'ex regidor de CiU Òscar Busquets agafa les regnes d'Ara Tarragona

El Circ Ciutat dilluns, 05 de febrer de 2018

L’advocat tarragoní i ex regidor de CiU Òscar Busquets ha estat escollit per unanimitat nou president d’Ara Tarragona. El partit va celebrar el passat divendres al vespre una assemblea ordinària en la qual, donant compliment al que disposen els estatuts, es va elegir la nova executiva. Busquets substitueix Pep Manresa, que liderava la formació municipalista des de setembre del 2016, arran de la marxa d'Emili Rivelles, alcaldable de la formació durant els comicis de 2015.

Una imatge de Busquets, durant la seva etapa com a regidor de CiU. Foto: circdetarragona.com

La nova executiva d’Ara Tarragona està formada per Òscar Busquets (president), Héctor Álvarez (secretari d’organització), Eduard Valencia (tresorer), Henry Pérez i Marina Robert (coordinadors de sectorials), Leonard Ojeda, Modesto Pallejà i Antonio Álvarez (vocals).

“Avui comença una nova vida per Ara Tarragona. Tenim el convenciment que som un partit més que necessari, perquè malauradament la ciutat de Tarragona està pitjor que mai. I estem convençuts que només des del municipalisme, el tarragonisme i la proximitat podem transformar la ciutat”, va explicar Busquets, qui també va tenir unes paraules d’agraïment cap a Pep Manresa per la seva tasca durant els darrers mesos. Així mateix, va oferir-li la possibilitat de col·laborar amb la nova executiva, una proposta que Manresa va acceptar sense dubtar-ho.

Segons l’advocat tarragoní, edil per Convergència i Unió entre 2011 i 2014, “la tensió pel procés sobiranista ha provocat que la ciutat de Tarragona s’hagi vist relegada a un segon pla, i això no ens ho podem permetre. Dins de la nova executiva hi ha independentistes i unionistes, però tots ells tenen clar que el més important, per sobre de tot, és Tarragona. Els tarragonins ens mereixem una ciutat millor, i nosaltres ja hem començat a treballar per aconseguir-ho”.

Busquets va acabar la seva intervenció demanant a tots els membres de la nova junta que “creguin de tot cor en aquest projecte” perquè “estic convençut que serem molt importants i els tarragonins ens donaran suport. Ha arribat el nostre moment i hem de treballar sense descans per aprofitar-ho”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar