loader
menu

CIUTAT

Nova alerta sobre la degradació de la plataforma del Miracle

El Circ Ciutat dilluns, 05 de febrer de 2018

Més veus que reclamen que s'actuï i es dignifiqui la plataforma del Miracle. Ara fa uns dies, el grup de Ciutadans va instar l'equip de govern a trobar-li un "ús productiu" per tal de "deixar de sumar patrimoni abandonat i espais en desús". També alertava de la necessitat de "cercar una solució per tal d'aprofitar la plataforma" perquè "la situació d'inseguretat i brutícia que genera requereix una solució consensuada imminent".

Foto: circdetarragona.com

De pas, també va criticar a l'equip de govern de Ballesteros per "no prioritzar" les platges ni la promoció turística de la ciutat, i constatava que aquest era "un exemple més de la falta d'interès pel turisme". "No ens podem permetre una altra temporada d'estiu amb les condicions actuals dels voltants de la Platja del Miracle", lamentava Rubén Viñuales, portaveu taronja.

En la mateixa línea, el Partit Demòcrata també ha estirat les orelles a l'equip de govern tarragoní pels retards continuats i pels incompliments de totes les promeses i els anuncis que ha anat fent Ballesteros i el seu equip en els darrers mesos, i que s'han quedat en paper moll.

“El govern municipal es va comprometre a aprovar el projecte l’octubre de l’any passat, un projecte que havia de millorar la plataforma de formigó, dignificar l’entorn i donar activitat a la zona amb l’obertura d’un restaurant”, ha recordat el portaveu del PDeCAT, Dídac Nadal, que ha assegurat que, a hores d’ara, “no hem rebut cap informació sobre l’esmentada actuació”.

“Esperem que no passi el mateix que amb el famós projecte Ecoparc del Miracle, una promesa electoral del senyor Ballesteros sobre la qual no se n’ha tornat a parlar més”, ha manifestat Nadal. El portaveu del PDeCAT lamenta aquest nou retard davant la “urgència” de recuperar un espai emblemàtic de la ciutat. “És inadmissible que aquesta zona del passeig del Miracle, un indret de postal, resti des de fa tants anys amb les patètiques condicions en què es troba”, ha manifestat Nadal.

Al juliol complirà 5 anys tancada

“La Plataforma del Miracle resta tancada des del juliol del 2013”, ha recordat el portaveu del PDeCAT, que ha assenyalat que l’Estat espanyol i l’equip de govern han estat molts anys discutint sobre qui era el responsable del manteniment de l’espai. “Finalment, l’any passat, el govern municipal va reconèixer que era competència de l’Ajuntament de Tarragona”, ha explicat Nadal. “El fet de no haver realitzat cap mena d’actuació de manteniment durant tants anys ha provocat que la dignificació de l’espai sigui ara molt més costosa”, ha lamentat.

“Davant la impossibilitat d’enderrocar la Plataforma per l’elevat cost que suposa, una quantitat econòmica que l’Estat espanyol no ha fet arribat mai, cal que l’equip de govern posi en marxa totes les actuacions de millora necessàries per posar fi al deteriorament que pateix l’estructura”, ha manifestat el portaveu del PDeCAT.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar