loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La Bóta del Carnaval fa una crida a la llibertat d'expressió

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 06 de febrer de 2018

Reivindicació de la llibertat d'expressió i condemna a les actituds masclistes i en defensa de la dona. Sobre aquests dos eixos ha girat la presentació de la Bóta de Carnaval i del Ninot i la Ninota del Carnaval de Tarragona d'enguany.

També s'han presentat el Ninot i la Ninota, i aquesta útima ha reivindicat la llibertat de la dona davant les actituds masclistes

La Bóta ha aparegut enguany tancada dins d'una gàbia daurada. "Aquest any està empresonada en un gàbia d’or i reivindica el dret de la gent a decidir, la llibertat d'expressió", han explicat Pere Estadella i Jordina Ros, representants de l’Associació per a la Conservació de les Figures Festives.

Fotos: Mauri

Fotos: Mauri

El caràcter reivindicatiu s'ha reforçat enguany amb una nova crida en defensa de la llibertat de la dona i contra les actituds masclistes. Per exemplificar-ho, la Ninota s'ha tret la part del vestit que li tapava el coll, en senyal d'alliberament.

La posada de llarg de tres elements claus dins de l'atmosfera carnavalera tarragonina s'ha hagut de fer dins del Palau Municipal a causa de la pluja i ha comptat amb la presència dels sèquits del Rei Carnestoltes, enguany representat per Héctor López, de la comparsa Sinhus Sport; i de la Reina Concubina; la Yulán Serrano, integrant de Colours Fantasy.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar