loader
menu

CIUTAT

Juan Pedro Díaz, nou gerent de la patronal del sector químic de TGN

El Circ Ciutat dimecres, 07 de febrer de 2018

Des el passat 1 de febrer, l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) compta amb nou gerent. Es tracta de Juan Pedro Díaz, qui ha arribat al càrrec amb l’objectiu de coordinar i potenciar les sinèrgies entre les diferents companyies associades i impulsar la interacció entre el sector i el seu entorn.

En la imatge, Juan Pedro Díaz, nou gerent de l'AEQT. Foto: AEQT

La seva experiència nacional i internacional serà fonamental per al desenvolupament dels serveis que ofereix l’Associació. Díaz, llicenciat en Ciències Químiques per la Universitat Rovira i Virgili, va desenvolupar la seva carrera professional a l’empresa TAQSA (posteriorment Celanese) on va exercir diversos càrrecs de creixent responsabilitat, als camps del Supply Chain i Manufacturing arreu d’Europa, fins arribar a ser Director Global de Compres Indirectes i Serveis de l’empresa multinacional americana Celanese.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar