loader
menu

CIUTAT

La jornada de portes obertes de la URV aplega més de 600 futurs universitaris

El Circ Ciutat dimecres, 07 de febrer de 2018

Més de 600 futurs universitaris han aprofitat la primera jornada de portes obertes de la URV, en la qual han visitat centres, campus i instal·lacions diverses de la Universitat, s’han informat de primera mà dels ensenyaments que s’impartiran durant el curs 2018-19 i han pogut resoldre dubtes de cara al proper curs. La jornada s’ha fet en dos horaris diferents: a les 9.30 i a les 12h, per tal que, qui ho necessités, pogués fer dues sessions en un mateix dia. La URV ha programat una segona Jornada de Portes Obertes dimecres 11 d’abril per als estudiants de secundària, i una altra adreçada a les famílies, dissabte 21 d’abril.

Foto: URV

Per al nou curs acadèmic, la Universitat ofereix places de nou accés a 41 estudis de grau i 7 dobles graus, amb aquestes novetats: grau d’Història de l’Art i Arqueologia, a la Facultat de Lletres; grau de Gestió de Turisme i Hoteleria i grau de Geografia, Anàlisi Territorial i Sostenibilitat, a la Facultat de Turisme i Geografia; i el grau de Tècniques de Desenvolupament d’Aplicacions Web i Mòbils (3 anys) a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) i el grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (3 anys) a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química (ETSEQ). S’ofereixen també 20 places per cursar el grau de Química en anglès, a la Facultat de Química.

La Jornada de Portes Obertes convida els estudiants de secundària a visitar i conèixer de primera mà tots els centres i campus de la Universitat, situats a Tarragona, Reus, Tortosa, Vila-seca i Coma-ruga (el Vendrell). Fa possible un contacte directe amb el professorat, rebre la informació sobre el procés de preinscripció universitària, i tenir la informació sobre cada grau que s’imparteix: pla d’estudis, les pràctiques, les oportunitats de mobilitat, les sortides professionals.

Durant aquesta primera jornada s’han donat a conèixer tots els serveis universitaris de què disposen els estudiants, com els CRAI, EsportsURV, Llengües URV, Borsa d’Habitatge, Ocupació URV, Servei d’Atenció Psicològica, les aules culturals (de Música, Teatre, Cinema, Art), URV Solidària o el Voluntariat, entre altres. I s’ha fet un recorregut per les instal·lacions: aularis, els CRAI, els diferents serveis i els laboratoris.

Els centres que han registrat més assistència han estat la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia, amb 113 estudiants, la Facultat de Lletres amb 95 i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria, amb 84. L’any passat van participar a les Jornades més de 3.000 persones.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar