loader
menu

CIUTAT

La platja de la Comandància tindrà un accés per a persones amb mobilitat reduïda

El Circ Ciutat dijous, 08 de febrer de 2018

La passarel·la que ha de connectar el Balcó del Mediterrani amb la platja del Miracle estarà enllestida a finals de març. Per ser exactes, la previsió amb que treballa l'Autoritat Portuària de Tarragona, que és qui l'està construint, és que estigui acabada el proper 31 de març. Així ho ha explicat el president del Port, Josep Andreu, durant el balanç d'activitat de 2017, en què també ha actualitzat la informació sobre una obra que millorarà la mobilitat entre el centre i la zona del Miracle. "Tota la infraestructura ja està muntada i ara el que toca són les instal·lacions: baranes, il·luminació, ascensors i càmeres de seguretat", ha explicat Andreu.

L'Autoritat Portuària preveu que la passarel·la que ha d'unir el Balcó i el Miracle estarà llesta a finals de març.

D'altra banda, la remodelació del passeig Marítim inclourà un nou accés a la platja de la Comandància per a les persones amb mobilitat reduïda, i d'aquesta manera, tot l'entorn del Miracle guanyarà en accessibilitat, superant la barrera actual de l'escullera.

Una imatge de la platja de la Comandància, durant el 31 de desembre de l'any passat, amb motiu del tradicional Bany de Sant Silvestre. Foto: circdetarragona.com

Des del Port han assegurat que l'obra de millora del passeig ja s'ha adjudicat a una unió temporal d'empreses i que les obres començaran a l'abril, amb la idea que el renovat passeig del Miracle estigui llest a finals de novembre. Actualment l'accés a la platja de la Comandància, a tocar del Port Esportiu, tan sols es pot fer baixant unes escales.

Amb la passarel·la operativa i el passeig endreçat, l'entorn del Miracle millorarà notablement, tot i que hi continuarà havent un punt fosc: la plataforma de formigó, ja que a hores d'ara des de l'Ajuntament no s'ha anunciat cap tipus de projecte per tal d'endreçar l'espai i al juliol ja farà cinc anys que es va tancar al públic.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar