loader
menu

CIUTAT

TGN distingeix la Creu Roja amb la Medalla de la Ciutat

El Circ Ciutat dijous, 08 de febrer de 2018

La Creu Roja ha rebut la Medalla de la Ciutat, la màxima distinció que atorga l’Ajuntament de Tarragona a “aquells que han dut a terme una continuada labor en benefici de la ciutat”. En aquest sentit, l’organització celebra enguany els 125 anys de presència a Tarragona i ho fa gràcies a la força del seu voluntariat, format per més de 400 persones, als més de 7.000 socis i als aproximadament 80 treballadors de la institució.

Foto: Mauri

A tots ells s’ha adreçat en el seu discurs d’agraïment el president de la Creu Roja a Tarragona, Ramon Grau, qui ha pujat a recollir el guardó acompanyat de tres destacats membres del voluntariat de l’entitat, amb la voluntat de fer extensiu el premi a totes les persones que formen part del dia a dia de l’organització.

Grau ha iniciat la seva intervenció agraint el reconeixement per part de la corporació local. D’una banda en la tasca duta a terme. Ha explicat que “durant el 2017 hem arribat a més de 20.000 persones de la ciutat de Tarragona i la seva àrea d’influència”, de les quals “més de la meitat van rebre ajudes per cobrir les seves necessitats bàsiques”. Al seu parer “és la constatació que com a societat no estem bé”. “La crisi s’està cronificant, o potser ja podem afirmar que s’ha cronificat: cada vegada hi ha més persones necessitades”, ha asseverat.

També ha aprofitat per repassar els diferents projectes i col·lectius als quals s’atén des de la Creu Roja a Tarragona, com són persones en situació d’exclusió social, sense llar, gent gran, portadores del VIH o infants en situació de vulnerabilitat, entre altres. I ha fet una menció especial per als refugiats, ja que l’entitat és l’única de la demarcació que participa en el programa d’acollida i integració.

L’altre aspecte en el qual s’ha centrat el president de l’assemblea local ha estat la trajectòria històrica de la Creu Roja a la ciutat i tampoc hi ha faltat un record per a les situacions d’emergència que s’han viscut al llarg de tot aquest temps, tant a Tarragona com a la resta de la demarcació.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar