loader
menu

CIUTAT

Un home apareix mort al costat d'una antiga sucursal bancària de la Rambla Nova

El Circ Ciutat divendres, 09 de febrer de 2018

Els efectes del fred s'han cobrat una víctima en ple centre de Tarragona. Es tracta d'un home de 45 anys, que ha aparegut mort a l'alçada del número 68 de la Rambla Nova, just on fins fa uns mesos hi havia una sucursal de Catalunya Caixa. A hores d'ara, l'espai es troba acordonat i diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i una ambulància del SEM hi estaven desplaçats.

Foto: cedida

Segons ha pogut saber El Circ, a l'home se li va oferir un sostre la nit anterior, però el va refusar. Sí va acceptar menjar i una manta.

Al marge d'aquesta tragèdia, l'Ajuntament de Tarragona ha informat que durant la passada nit, en el marc de l'"Operació Iglú", havia atès un total de 18 persones. Després d'analitzar les previsions meteorològiques, des del consistori s'ha decidit passar l'Operació Iglú de la fase d'emergència a la fase d'alerta atès que la previsió és que la temperatura oscil·li entre els 5 i els 6 graus, però que no baixi fins als 0; un valor a partir del qual s'activa l'Operaiu Iglú.

D’aquesta manera, en la fase d’alerta es facilitarà allotjament a les persones sense sostre que ho precisin i/o sol·licitin, i es mantindrà per a les dues persones que van ser allotjades ahir en fase d’emergència. A diferència d’aquesta fase, però, aquesta nit ja no hi haurà la sortida nocturna del dispositiu format per la Guàrdia Urbana, Serveis Socials, Protecció Civil i Creu Roja.

Els allotjaments de les persones sense sostre es mantindran mentre les inclemències meteorològiques i, especialment, les baixes temperatures, puguin suposar un perill greu per a la salut i la integritat física d’aquestes.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar