loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Joan Maria Pou participarà en el cicle de conferències 'Experiència de periodista'

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 13 de febrer de 2018

Els periodistes Jordi Borràs, Patrícia Plaja, Jordi Baró i Joan Maria Pou són els quatre convidats en la desena edició d' "Experiència de periodista", un cicle de conferències que organitza la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Càtedra Repsol/URV d’Excel·lència en Comunicació, amb el patrocini de Repsol i la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona.

Juntament amb el locutor de RAC 1, la desena edició de les xerrades també comptaran amb el fotoperiodista Jordi Borràs, la cap de comunicació dels Mossos, Patrícia Plaja, i el corresponsal de Catalunya Ràdio a Brusel·les, Jordi Baró.

El fotoperiodista Jordi Borràs inaugurarà el cicle dilluns 19 de febrer; dilluns 26 de febrer, serà el torn de la cap de comunicació dels Mossos d’Esquadra, Patrícia Plaja; el 12 de març, hi participarà Jordi Baró, corresponsal de Catalunya Ràdio a Brussel·les; i el punt i final del cicle el posarà, el 13 de març, Joan Maria Pou, locutor dels partits del Barça a RAC1 i presentador del nou programa de TV3 "Cases d'algú".

Joan Maria Pou. Foto: rac1.cat

Una imatge de la roda de premsa de presentació del cicle 'Experiència de periodista' 2018. Foto: Repsol

L’objectiu del cicle de conferències és que reconeguts professionals dels mitjans de comunicació posin a l’abast del públic la seva visió del món de la comunicació i la vivència personal del procés d’informació pública.

Aquest cicle es duu a terme ininterrompudament des de l’any 2009, i ha comptat amb la participació de Xavier Graset, Josep Capella, Ferran Espada, Josep M. Martí, Pilar Aymerich, Joan Salvat, Milagros Pérez Oliva, Jordi Basté, Pepe Baeza, Josep Cuní, Rosa M. Calaf, Xevi Xirgu, Llibert Teixidó, Màrius Serra, Carles Capdevila, Rafael López-Monné, Raquel Sans, Antoni Coll, Ramon Besa, Fàtima Llambrich, Antoni Bassas, Josep Martí Gómez, Sergi Vicente, Cristina Puig, Xavier Aldekoa, Toni Clapés, Ramón Lobo, Joaquín Luna, Yolanda López i Ernesto Ekaizer.

Les conferències tindran lloc a les 19.00 hores a l’Antiga Audiència de Tarragona i l’entrada és lliure.

Reedició del conveni entre el Col·legi i Repsol

L’activitat s’emmarca en l’acord de col·laboració entre la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes i Repsol, consistent en diferents accions de comunicació d’interès pels periodistes i la societat en general, així com d’altres més específicament dirigides als col·legiats tarragonins.

En aquest sentit, l’acord, iniciat l’any 2013, estableix el patrocini per part de Repsol de la desena edició de l’Experiència de Periodista, que inclou la inserció de baners publicitaris a diversos mitjans i l’edició de material gràfic de les conferències; el patrocini d’una jornada de caràcter formatiu sobre temes tècnics; una ajut destinat a facilitar les sessions de formació i desenvolupament que ofereix el Col·legi i l’organització d’una visita submarina per a periodistes als biòtops de la costa de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar