loader
menu

CIUTAT

El nou model de SEAT es dirà Tarraco

El Circ Ciutat dimecres, 14 de febrer de 2018

Tot i que no és oficial perquè des de SEAT no ho han confirmat, ni tampoc des de l'Ajuntament, tota Tarragona ja en va plena. El nou model SUV de la marca SEAT s'anomenarà Tarraco, i per tant haurà vençut a les denominacions Arán, Alborán i Aranda. Ho ha avançat la revista alemanya Acte Motor und Sport, citant fonts ben informades de la companyia a Alemanya, i a l'estat qui primer se n'ha fet ressò ha estat la revista especialitzada Autopista.

Foto: @tgnajuntament

De confirmar-se la notícia, es posarà fi al procés de bateig del nou utilitari esportiu de SEAT que s'hauria d'haver tancat el passat mes d'octubre, però que la situació política que es va viure a Catalunya amb motiu del referèndum va frenar i en va suspendre la decisió sine die. En aquells moments, quatre noms (Aran, Alboran, Aranda i Tarraco) havien passat a la final. A hores d'ara en el web de SEAT encara hi figuren les quatre opcions finalistes i des de la marca es continua dient que el nom del nou SUV es donarà a conèixer en breu.

Segons la revista Autopista, el nou Seat Tarraco, que, en principi, hauria d'arribar al mercat espanyol a finals d'aquest any 2018, s'hauria de presentar oficialment el proper mes de setembre al Saló de París. Els vehicles es fabricaran a la planta alemanya de Wolfsburg.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar