loader
menu

CIUTAT

Repsol activa la torxa de seguretat a causa d'una incidència en la planta d'etilè del polígon nord

El Circ Ciutat dimecres, 14 de febrer de 2018

Una incidència "puntual i operativa", segons Repsol, en uns compresors de la planta d’etilè al polígon nord del complex industrial nord, entre els termes de la Pobla de Mafumet i el Morell, ha obligat a activar la torxa de seguretat per cremar gasos. Com acostuma a passar en aquests casos, l'acció ha provocar una gran flama i el fum ha estat visible des de molts indrets del territori i sobretot des de la ciutat de Tarragona.

Una imatge de la torxa cremant. Foto: Plataforma Cel Net

Fonts de Repsol han explicat que ja ho han comunicat al 112 i que "segurament estarem unes hores amb la torxa activa fins normalitzar la planta”.

La Plataforma Cel Net ha penjat un vídeo de la torxa cremant a la seva pàgina de facebook. "Avui és per seguretat i parlant de seguretat: de quina seguretat gaudim la ciutadania? De les alarmes? De les vies d’evacuació? Poc se’n parla i tot i els seus beneficis, poc hi fan i poc que en sabem! Massa poc per un gran molt tòxic i nociu!", denuncien des de la plataforma.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar