loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Unes esquerdes aparegudes fa mesos obliguen a tancar l'accés a l'arena de l'Amfiteatre

El Circ Cultura i patrimoni divendres, 16 de febrer de 2018

L'Ajuntament de Tarragona ha informat que l’accés a l’arena de l’Amfiteatre ha quedat tancat de manera provisional. La causa: les esquerdes detectades al mur posterior de la grada afegida l'any 1979; la presència de les quals han recomanat, segons els informes tècnics, el tancament de l'accés a l'arena.

Foto: circdetarragona.com

Això farà que els dies que duri aquesta circumstància l’entrada al recinte serà gratuïta i no es reobrirà fins que no s'avaluï del tot la seguretat de la zona. Tot i que les esquerdes ja fa mesos que van aparèixer, segons el consistori, la mesura s’ha pres "per un principi de prudència".

"Ens ha costat molt prendre aquesta decisió perquè l’Amfiteatre és el monument més visitat de la ciutat, però es tracta d’un tancament parcial que només afecta la zona de l’arena. Els serveis tècnics estan treballant de manera prioritària per donar una solució i garantir la seguretat en la visita”, ha explicat la consellera de Patrimoni, Begoña Floria.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar