loader
menu

MéS ENLLà DE TGN

Repsol decideix aturar del tot la planta d'etilè del polígon nord

El Circ Més enllà de TGN dilluns, 19 de febrer de 2018

Repsol ha informat que ha decidit aturar del tot la planta d'etilè del complex industrial nord on el passat 14 de febrer s'hi va produir una incidència "puntual i operativa", i que va obligar a encendre la torxa de seguretat per cremar gasos.

Una imatge del polígon nord del complex industrial de Repsol, on hi ha la planta d'etilè. Foto: Repsol

Segons la companyia s'ha optat per aquesta solució per "solucionar els temes que complicaven i allargaven la seva posada en marxa" (de la planta).

Actualment, la torxa ja no és visible perquè s’ha decidit aturar totalment la planta i començar de zero. Aquesta decisió tècnica l’ha motivada el fet que mantenir la planta “a mig gas” implicava allargar en el temps l’episodi de torxa mentre es resolia l’avaria.

S’estima començar la fase d’arrencada en uns dies, moment en que es tornarà a produir un episodi de torxa, el qual segons Repsol és "inherent" al procés de posada en marxa o parada d’una planta.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar