loader
menu

CIUTAT

La Muntanyeta busca voluntaris que vulguin dedicar el seu temps lliure a una causa social

El Circ Ciutat dimecres, 21 de febrer de 2018

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral (APPC) La Muntanyeta, amb el suport de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), ha iniciat una crida de voluntariat per sumar al seu projecte a totes aquelles persones que vulguin dedicar una part del seu temps lliure a una causa social. Concretament, es busquen voluntaris que vulguin donar suport a les activitats i tasques que es desenvolupen a l’entitat i, d'aquesta manera, contribuir a millorar la vida de les persones amb discapacitat.

Una imatge de la campanya de captació de nous voluntaris. Foto: La Muntanyeta

Les persones que estiguin interessades en fer voluntariat a La Muntanyeta es poden dirigir al Punt del Voluntariat de Tarragona, ubicat a la Plaça Imperial Tarraco, a la planta baixa de l'antiga Facultat. Allí els informaran dels requisits i la documentació necessària. L'horari d'atenció és dilluns de 10 a 12h i dimecres de 17 a 19h. També poden enviar un correu a puntvoluntariat@tarragona.cat

L’objectiu és que l'experiència de voluntariat s'adapti a les inquietuds de cadascú. És per això que, a la borsa de voluntariat www.voluntariatenunclic.cat es poden consultar les places de voluntariat disponibles. Allí, es detallen les necessitats de l'entitat, així com les hores de dedicació i les tasques a desenvolupar en cada cas concret. Hi ha voluntariats de suport a les activitats o sortides, així com també es cerquen persones que puguin donar un cop de mà en la jardineria del centre, entre d'altres.

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta és una entitat sense ànim de lucre, declarada d’utilitat pública, que gestiona una Escola d’Educació Especial, un Centre Ocupacional i una Residència per a persones amb paràlisi cerebral. La seva finalitat és la defensa dels drets de les persones afectades de paràlisi cerebral i etiologies similars, a més d’oferir-los tots els serveis necessaris per la seva educació, atenció a la salut i residencial, inserció social i laboral, gaudiment de l’oci i temps de lleure i tot allò que permeti el seu desenvolupament i benestar de les seves famílies.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar