loader
menu

CIUTAT

Acondicionen i netegen un tram de la llera del Francolí de més de 6.000 m2

El Circ Ciutat dimecres, 21 de febrer de 2018

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i l’Ajuntament de Tarragona han finalitzat les actuacions de manteniment i conservació de lleres en un tram del riu Francolí que circula per zona urbana de la capital tarragonina. S’han destinat més de 10.200 euros en els treballs, finançats en un 80% per l’agència i el 20% restant pel consistori tarragoní. Les mesures, dutes a terme en un tram de 320 metres de longitud i una superfície aproximada de 6.480 m2 , han consistit en la retirada de la vegetació invasora (principalment canya americana) que envaïa la llera i provocava un perill d’obturació en cas d’avingudes.

Foto: gencat.cat

També s’ha actuat per evitar el seu rebrot i afavorir el creixement d’espècies pròpies d’aquest ecosistema. Amb els treballs duts a terme es garanteix la circulació de l’aigua en aquest tram fluvial i es redueix el risc de desbordament en cas d’avingudes.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar