loader
menu

CIUTAT

Clam de l'oposició contra la inseguretat al barri del Serrallo

El Circ Ciutat divendres, 23 de febrer de 2018

Quatre grups municipals de l'oposició a l'Ajuntament de Tarragona (PDeCAT, ERC, Cs i CUP) reclamaran en el proper plenari mesures urgents per posar fi als episodis d’inseguretat que es produeixen des de fa anys al Serrallo a conseqüència de les reiterades actuacions incíviques i delictives.

Imatges de blocs ocupats al barri del Serrallo. Foto: PdeCAT

Imatges de blocs ocupats al barri del Serrallo. Foto: PdeCAT

L’ocupació d’habitatges i el tràfic de drogues són algunes de les greus problemàtiques amb les quals conviu el barri del Serrallo i que provoquen una percepció d’inseguretat entre els veïns i veïnes d’aquesta zona de la ciutat.

D’altra banda, els quatre grups municipals, que representen a 9 regidors, també assenyalen que en els darrers anys el barri marinera ha patit una manca d’inversió en la millora de l’espai públic que ha provocat que encara existeixi el cablejat aeri, que moltes zones no estiguin degudament il·luminades i que molts carrers restin bruts durant mesos.

Demanaran un pla integral

Per tot plegat, els quatre grups municipals sol·liciten un pla integral del Serrallo mitjançant el qual, amb la participació veïnal, es fomenti la bona convivència, la dinamització social i comercial i es millori l’espai públic actualment degradat.

Entre les mesures concretes i urgents que es proposen en la moció destaca l’execució forçosa i subsidiària per part de l’Ajuntament dels pisos buits del barri davant els supòsits de negativa de l’obligació de conservació i ús social de la propietat i, en tot cas, la realització del procediment sancionador corresponent en cas d’incompliment.

La instal·lació de càmeres de seguretat en punts estratègics, el manteniment de la presència policial, el soterrament del cablejat aeri, un pla de conversió en zona de vianants en diversos carrers i la millora de l’enllumenat i la neteja són altres de les mesures urgents que els quatre grups municipals sol·liciten a l’equip de govern (PSC-PP).


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar