loader
menu

CIUTAT

La CUP es querella contra el regidor d'Urbanisme de TGN per la tramitació del Pla de la Budallera

El Circ Ciutat divendres, 23 de febrer de 2018

El Tinent d'alcalde de Territori de l'Ajuntament de Tarragona, Josep Maria Milà, i el constructor José Luis Garcia han estat citats a declarar com a investigats pel Jutjat d'Instrucció número 1 de Tarragona per donar explicacions sobre la tramitació del PP-24, més conegut com el Pla Parcial de la Budallera, després que el grup municipal de la CUP s'hi ha querellat.

El Tinent d'Alcalde de Territori de l'Ajuntament de Tarragona, Josep Maria Milà. Foto: tarragona.cat

La resposta de l'equip de govern de Ballesteros, qui només s'ha referit al seu regidor, ha arribat en forma de comunicat, en el qual, entre d'altres, ho considera una "ofensiva totalment inexplicable" i asseguren que ja han facilitat al jutjat tota la documentació d'aquest expedient. Des de l'Ajuntament, a més, insisteixen que "és difícil justificar que es presenti una querella en un tema en el qual s’està fent un seguiment tècnic i jurídic exhaustiu i transparent" i consideren que "la denúncia no té cap fonament i només té com a objectiu embrutar el bon nom i el prestigi" del regidor Milà i "bloquejar" el govern de la ciutat.

El comunicat

"La CUP ha presentat una querella contra el conseller de Territori de l’Ajuntament de Tarragona, Josep Maria Mila, per la tramitació del PP-24, més conegut com el Pla Parcial de la Budellera.

El Jutjat número 1 l’ha citat a declarar properament per donar totes les explicacions al respecte.

Davant d’aquest fet, l’equip de govern municipal vol manifestar:

- “ Aquest mateix matí, en conèixer la querella, l’Ajuntament ha facilitat al Jutjat tota la documentació d’aquest expedient, que ha estat requerida.

- Des de l’equip de govern manifesten el total suport al conseller Milà davant aquesta ofensiva totalment inexplicable.

- És difícil justificar que es presenti una querella en un tema en el qual s’està fent un seguiment tècnic i jurídic exhaustiu i transparent.

- La denúncia no té cap mena de fonament i només té com objectiu embrutar el bon nom i el prestigi del regidor Josep Maria Milà, una estratègia habitual de fer política que té la CUP amb la finalitat de bloquejar el govern de la ciutat.”


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar