loader
menu

CIUTAT

La piscina de l'Anella Mediterrània comença a agafar forma

El Circ Ciutat divendres, 23 de febrer de 2018

Treballs a corre cuita a l'Anella Mediterrània quan només queden quatre mesos perquè comencin els Jocs del Mediterrani. En aquest cas, a la piscina olímpica, que cada vegada és més a prop de convertir-se en una realitat. Aquest matí han començat els treballs per formigonar l'equipament que ha d'acollirà les proves de natació i de waterpolo dels Jocs.

Una imatge dels treballs de formigonat a l'interior de la piscina olímpica de l'Anella Mediterrània. Foto: Mauri

Una quarantena de camions han estat els encarregats de transportar fins a un total 400 metres cúbics de formigó. A partir de la setmana vinent, un cop s'hagi assecat el formigó, es procedirà a la instal·lació de les planxes on hi anirà l'aigua.

Les obres de construcció de la piscina olímpica de 50 m es van iniciar el novembre passat i tenen un termini d'execució de 6 mesos i un pressupost d'1,7 milions d'euros.

Ticketmaster Sport gestionarà la venda i distribució d'entrades

Ticketmaster Sport és l’empresa adjudicatària que s’encarregarà dels serveis de gestió integral de venda i distribució d'entrades dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018. El contracte comprèn el disseny, confecció i emissió de totes les entrades dels Jocs; la gestió integral de la venda multicanal, especialment via online, i els punts de venda i distribució física; la posada a disposició de l'eina que gestioni el sistema de venda d'entrades; la gestió del màrqueting i la promoció de la seva venda, així com el sistema de control d'entrades en els accessos del públic a les instal·lacions.

Properament es farà públic la data d’inici de venda de les entrades de les diferents competicions i cerimònies dels Jocs.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar