loader
menu

CIUTAT

La Colla Jove aposta per convertir-se en un referent social, cultural i d'oci a TGN

El Circ Ciutat dilluns, 26 de febrer de 2018

La Colla Jove Xiquets de Tarragona ha presentat, a través de l’Associació d’Amics, el nou Carnet de la Jove. Es tracta d’una campanya de fidelització i cooperativització que compta amb la complicitat d’una vintena d’establiments i negocis de Tarragona que oferiran descomptes i promocions exclusives a tots els seus associats.

Foto: Colla Jove Xiquets de Tarragona

L’objectiu és posicionar la Jove com una entitat de referència pel que fa a activitats de caire social, cultural i d’oci a la ciutat de Tarragona, amb la idea que el carnet es converteixi en el vincle entre tots els qui ho fan possible, bé siguin castellers o aficionats, o tots aquells que, sense fer castells o des de la distància, sentin afinitat amb l’entitat i vulguin col·laborar-hi.

Fer-se associat permet al titular del carnet gaudir de descomptes exclusius en diversos establiments d’oci, restauració o salut, entre d’altres. Tots ells es poden consultar a la pàgina www.jovedetarragona.cat. Actualment l’Associació d’Amics de la Colla Jove compta amb més 650 associats i l’objectiu que s’han marcat per aquesta temporada és arribar als 1000.

La quota d’associat és de 20 euros anuals i es destina principalment a finançar despeses derivades de l’activitat castellera i/o a cobrir les que genera la gran quantitat d’actes que l’Associació d’Amics de la Colla Jove organitza durant tot l’any (La Baixada del Pajaritu, l’Estibacaixes, el Tobogan Aquàtic de Sant Roc, etc).

Tot i les novetats, el nou carnet de l’associat segueix oferint les condicions de les quals ja podien gaudir els associats i associades fins l’any passat. És a dir, rebran informació personalitzada per estar al dia dels principals esdeveniments i actes on participa o que organitza la Colla Jove Xiquets de Tarragona. També rebran la revista de l’Esperidió, de periodicitat trimestral, i produïda per l’entitat. I tindran descomptes en activitats organitzades per la Colla, com ara el Sopar Final de Temporada, o altres esdeveniments gastro-culturals.

Els col·laboradors són: Restaurant Ferromar, Llibreria La Capona, Plana Fàbrega, Calçats Bastida Peuets, Farmàcia Alcoceba Gutierrez, Restaurant El Complet, El Petonet, Foto J.A.Alcoceba, Pastisseria Conde, Restaurant El Peix Que Es Mossega la Cua, Puntades Patchwork, Premium Club, Campercat 4x4, Escape Room Habitakulum, Mini Tarraco Activitats, Farmàcia Salazar, Institut Odontològic Mediterrani, Acadèmia d’anglès Lockhart, Productes ecològics La Magalla, Restaurant Cal Mano, Assesoria Dades i Serveis. A més, el carnet compta amb el patrocini especial del Frankfurt El Surtidor.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar