loader
menu

CIUTAT

Podem TGN acusa Ballesteros de perseguir la dissidència política

El Circ Ciutat dimecres, 28 de febrer de 2018

Tot i que el va ajornar, l'intent de cessament de la portaveu de la CUP, Laia Estrada, per part de l'equip de govern de Ballesteros continua generant reaccions. De suport a la cupaire i de rebuig a les pràctiques del bipartit PSC-PP. En aquest cas, des de Podem Tarragona. El cercle Podem Tarragona Centre ha emès un comunicat en que acusa l'alcalde de passar-se de la ratlla en el seu enfrontament amb els anticapitalistes i el qualifica obertament de "persecució de la dissidència política": "L’equip de govern municipal sobrepassa les seves atribucions i imposa una pena suplementària a la dictada per la Justícia en un clar acte de persecució de la dissidència política.

Des de Podem lamenten que la voluntat de fer fora la líder cupaire "és un altre exemple més del retrocès en matèria de drets socials i llibertat [...]" i destaquen que "en aquesta ocasió li toca a una de les regidores que més s'ha distingit en la denúncia de la corrupció a la nostra ciutat".

El comunicat del cercle Podem Tarragona centre

"Davant la decisió de l’equip de govern municipal de Tarragona format per PSC i PP de promoure el cessament de la Laia Estrada com a regidora de l’Ajuntament d’aquesta localitat, el cercle de Podem Tarragona Centre manifesta que:

1. Recolzem la lluita feminista contra la pressió estètica que pateixen les dones i, en particular, l’acció de protesta realitzada en aquest sentit per la pròpia Laia Estrada juntament amb altres companyes del col·lectiu Cau de Llunes el 7 de gener de 2009 davant l’establiment de Bershka situat a la Rambla Nova de Tarragona.

2. L’intent de cessament de la regidora és un altre exemple més del retrocés en matèria de drets socials i llibertats que es manifesta dia a dia a la vida pública de Catalunya i de l’Estat Espanyol. En aquesta ocasió li toca a una de les regidores que més s’ha distingit en la denúncia de la corrupció a la nostra ciutat. L’equip de govern municipal sobrepassa les seves atribucions i imposa una pena suplementària a la dictada per la Justícia en un clar acte de persecució de la dissidència política.

3. Expressem per tant la nostra més profunda solidaritat amb la Laia Estrada i rebutgem fermament l’intent de cessament."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar