loader
menu

CIUTAT

Adjudiquen per 2ME l'última fase d'obres del Palau d'Esports de Campclar

El Circ Ciutat dimecres, 28 de febrer de 2018

La climatització, l'enllumenat, els marcadors electrònics, els vestidors, la senyalística, les sales polivalents i l'adequació de la pista central perquè pugui acollir fins a 5.000 espectadors i comptar amb una superfície de joc que possibiliti fins a tres pistes simultànies en paral·lel. Són treballs que encara falten al Palau d'Esports de Campclar i que en les properes setmanes durà a terme l'empresa Cobra, Instalaciones y Servicios, S.A, que ha estat l'adjudicatària de la quarta fase i última d'obres al recinte més icònic de l'Anella Mediterrània, l'anomenat Palau d'Esports Catalunya.

Una imatge de l'interior del Palau d'Esports de Campclar. Foto: Gencat.cat

Els treballs, de caire específic, tenen un pressupost de 2,1 milions d'euros, i serviran per posar punt i final a la construcció d’un equipament impulsat per la Secretaria General de l’Esport que haurà suposat una inversió de més de 17 milions d’euros per part de la Generalitat. La previsió és que el pavelló estigui acabat del tot abans que comencin els Jocs, el proper 22 de juny.

D'altra banda, segons ha informat la Secretaria General de l’Esport, ja va acordar amb l’Ajuntament de Tarragona i la Diputació de Tarragona deixar equipat el Palau amb el parquet i les grades supletòries necessàries per a la celebració dels Jocs.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar