loader
menu

MéS ENLLà DE TGN

Ciutadans demana més presència de Policia Nacional a la demarcació de TGN

El Circ Més enllà de TGN divendres, 02 de març de 2018

"Quin és el nombre de places sense cobrir a la província de Tarragona? I quan té previst el Govern cobrir el nombre de places vacants?". Això ha preguntat el diputat de Ciutadans per Tarragona Sergio del Campo durant el 194è aniversari de la Policia Nacional al Col·legi d'Advocats de Tarragona en el qual ha assistit acompanyat pel seu company de bancada parlamentària, Matías Alonso.

Una imatge del diputat de C's Sergio del Campo, envoltat d'agents de la Policia Nacional. Foto: Ciutadans Tarragona

El polític unionista ha registrat una bateria de preguntes sobre "la falta d'efectius de Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat a la província de Tarragona", davant les últimes dades del Ministeri de l'Interior que revelen que "de les 163.491 places previstes a Catalunya, només estan cobertes 142.691 places, és a dir, un 13% menys del previst".

Així mateix, ha destacat que "en el cas de la Policia Nacional, només estan cobertes 64.763 places de les 78.137 existents; és a dir, un 17% menys", i que "en el cas de Guàrdia Civil, falten per cobrir 7.426 places per arribar a les 85.354 places previstes".

Ajut als mossos que volen fer-se PN

Finalment, el diputat de Cs també ha preguntat sobre "l'aprovació del reglament sobre la passarel·la professional que permet als Mossos d´Esquadra ingressar al Cos de Policia Nacional", després de "les pressions per motius polítics que han patit alguns cossos de policia catalans per qüestions polítiques", perquè "tal com preveu la Llei de Personal de Policia Nacional, els policies que ho desitgin puguin seguir prestant un servei en Catalunya sense cap tipus de pressió".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar