loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament invertirà 60.000 euros en una reforma integral del Parc de la Ciutat

El Circ Ciutat dimarts, 06 de març de 2018

L'Ajuntament de Tarragona ha anunciat una actuació de reforma integral al Parc de la Ciutat que comportarà una inversió de 60.000 euros i un termini d'obres d'un mes. En primer lloc s'intervindrà en una de les entrades del recinte; en una actuació que afectarà a 5 hectàrees que corresponen als accessos des de l'avinguda Roma, Vidal i Barraquer, Ramon i Cajal i Battestini. En aquest darrer tram, que és a tocar del pàrquing de Battestini, es millorarà l’accessibilitat per persones amb mobilitat reduïda, ja que s’eliminen les escales d’accés. La resta d’accessos al parc s’actuarà amb l’anivellament de terres.

Fotos: Ajuntament de TGN

Fotos: Ajuntament de TGN

La segona intervenció consisteix a fer un tancament al voltant de les runes romanes amb l’objectiu de preservar-les i dotar-les de més seguretat. Les reformes també consistiran en la millora del mobiliari urbà, i se substituiran els bancs i les papereres existents per unes de noves; i es milloraran els paviments, substituïnt les travesses de fusta i fent aportació de terres per aconseguir un correcte anivellat de paviments.

La darrera de les actuacions se centrarà a millorar i renovar els elements de jardineria, ja que es replantaran espècies arbòries, arbustives i es ressembrarà la gespa. Finalment, també s’adequarà del sistema de reg als parterres on es realitzen les noves plantacions.

Els treballs han començat aquesta setmana, motiu pel qual, demà es tancarà l’espai per motius de seguretat, ja que han d’accedir al parc maquinària pesant.

“Calia fer una actuació integral del Parc de la Ciutat. Primer vam començar fent una important actuació per reforçar els punts de llum. Per això se’n van posar 17 de nous i així vam dotar de més seguretat el parc. Ara toca millorar l’accessibilitat, el mobiliari, protegir les runes romanes i la jardineria. La transformació d’aquest espai serà important”, remarca el conseller d’Espais Públics, José Luis Martín.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar