loader
menu

CIUTAT

Noves demandes perquè es reinstauri la figura del regidor de barri

El Circ Ciutat dimecres, 07 de març de 2018

Noves demandes perquè l'equip de govern de l'Ajuntament de Tarragona recuperi la figura del regidor de barri; una eina perquè el ciutadà transmeti les seves preocupacions eliminada des de fa dos anys. La proposta d'ara és del grup municipa del Partit Demòcrata (PdeCAT), qui ho plantejarà mitjançant una moció en el proper plenari després de reunir-se amb nombroses entitats del teixit associatiu de la ciutat.

Foto: circdetarragona.com

“Nombroses associacions assenyalen que no saben a qui adreçar-se per solucionar les problemàtiques que tenen al seu barri, troben a faltar un interlocutor vàlid entre la ciutadania i l’administració local”, ha assegurat el portaveu del PDeCAT, Dídac Nadal, que recorda que des que es va decidir eliminar la figura del regidor/a de barri no s’ha posat en marxa cap alternativa per atendre les demandes del teixit associatiu.

“Les associacions veïnals i les diferents entitats existents als barris de la nostra ciutat són un canal molt important per vehicular les demandes i inquietuds de la ciutadania i l’Ajuntament de Tarragona ho està desaprofitant”, ha manifestat Nadal, que també considera urgent la creació de les taules d’entitats. “Cal que tots els barris, tal com reclamen nombroses associacions, comptin amb un punt de trobada on les entitats i l’administració local posin en comú les problemàtiques que el veïnat detecta en el seu entorn”, ha assenyalat el portaveu del PDeCAT.

La proposta de la creació d’una Taula d’Entitats a cada barri de la ciutat ja va ser aprovada mitjançant una moció del PDeCAT en el plenari del gener de 2016. La creació d’aquests punts de trobada, però, encara no s’ha fet realitat. “L’objectiu és millorar la coordinació entre totes les entitats i la relació d’aquestes amb l’Ajuntament, parlar de la situació i les problemàtiques del barri i posar en marxa les actuacions necessàries per donar resposta a les demandes expressades”, ha explicat Nadal.

“L’únic barri de la ciutat que compta amb una Taula d’Entitat és Sant Salvador, un clar exemple de l’èxit d’aquests òrgans de participació”, ha assenyalat el portaveu del PDeCAT.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar