loader
menu

CIUTAT

TGN destinarà els 3ME de romanent de 2017 a inversions que es volien pagar amb venda de patrimoni

El Circ Ciutat divendres, 09 de març de 2018

L'Ajuntament de Tarragona destinarà els 3ME procedents del romanent de tresoreria a inversions dins del pressupost d'enguany que estaven condicionades a la venda de patrimoni. Amb aquests diners, i en funció dels criteris que determini el Ministeri d’Hisenda, el cosistori tarragoní ho destinarà a construir habitatge social, a la millora dels centres educatius, al Pla de Biblioteques, a la substitució de contenidors soterrats i a inversió en via pública a tota la ciutat.

Una imatge d'un solar al passeig de les Palmeres; patrimoni que l'Ajuntament de Tarragona té a la venda des de fa anys però que no aconsegueix vendre. Foto: circdetarragona.com

El Tinent d'Alcalde d'Hisenda, Pau Pérez, ha explicat que s'ha aprovat la liquidació del pressupost del 2017 amb un romanent de tresoreria per despeses generals de 6.294.779,16 euros, i que després de finançar la incorporació de romanents i de la despesa compromesa a l'exercici 2018, els recursos disponibles són de 3.071.615,79 euros.

D'altra banda, Pérez ha afirmat que l'execució del pressupost de 2017 va superar el 90 per cent; un percentatge, que segons el responsable de les finances municipals tarragonines, "demostra que les coses les hem fet bé". En aquest sentit, Des del consistori s'ha explicat que “ja s’ha avançat amb l’acompliment del Pla de Sanejament. S’ha fet una bona execució dels ingressos i les despeses, així ho demostra la liquidació del pressupost de 2017. Podrem sortir un any abans del Pla de Sanejament i l’Ajuntament de Tarragona reduirà a zero els deutes pendents d’exercicis anteriors”.

El període mig de pagament a proveïdors se situa en 19 dies

Una altra de les dades anunciades per Pérez és que el període mig de pagament a proveïdors se situa en 19,19 dies, calculat segons el RD 635/2014 de 25 de juliol. Des del consitori, a més, també celebren que s'ha aconseguit un "encaix" entre el pressupost municipal i el Pla de Sanejament aprovat el 24/07/2009 i el Pla d’Ajust, que es va elaborar per incrementar les inversions.

Consulta el document de liquidació del pressupost de 2017 en el document adjunt.


Documents

Liquidació pressupost 2017 Ajuntament de Tarragona


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar