loader
menu

CIUTAT

Repsol renova la seva col·laboració amb la Setmana Santa de TGN

El Circ Ciutat dilluns, 12 de març de 2018

Repsol i l'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa de Tarragona han renovat el conveni de col·laboració que els vincula des de fa més de deu anys. Aquest conveni contempla la col·laboració en totes les activitats que l'Agrupació realitza amb motiu de la Setmana Santa de Tarragona 2018.

Foto: Repsol

El conveni d'aquest any preveu una aportació econòmica de 15.000 euros, i ha estat signat pel President de l'Agrupació, Francesc Seritjol Marimon, i el responsable de Comunicació i Relacions Externes de Repsol a Tarragona, Josep Bertran.

L'acte de signatura s'ha realitzat a la plaça de la Pagesia davant dels passos del Gremi de Pagesos acompanyats dels armats del Gremi de Marejants.

Cada any Repsol col·labora en algunes de les iniciatives que impulsen les diferents Germandats i Confraries de Tarragona. Aquestes accions mostren el compromís de la companyia amb la ciutat i el seu entorn més proper.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar