loader
menu

MéS ENLLà DE TGN

L'escola britànica del Catllar obre les seves portes a les famílies

El Circ Més enllà de TGN dimarts, 13 de març de 2018

L’escola britànica obre les seves portes a totes les famílies el proper dissabte 17 de març. Entre les 10 i les 12 hores, els assistents podran visitar les instal·lacions i conèixer de primera mà una nova manera d’aprendre, basada en la individualitat de cada infant i en el desenvolupament de la seva autonomia, creativitat i curiositat científica.

Fotos: Jigsaw British School

Fotos: Jigsaw British School

Jigsaw British School segueix el currículum i la metodologia de les escoles britàniques basada en el joc, les experiències sensitives i l’autonomia personal. Aquesta manera d’aprendre amb i dels infants permeten conèixer i desenvolupar la tasca mentora i educativa fomentant que cada infant aprengui a través de les seves inquietuds i experiències.

El projecte educatiu d’aquesta escola britànica valora i promou una actitud positiva cap a l’aprenentatge fonamentada en l’educació de les emocions, les llengües i la música, les noves tecnologies, l'aprenentatge independent i el pensament crític, el bosc i la robòtica.

Les instal·lacions de l’escola britànica, que es van inaugurar el passat 2017, estan situades a la població de El Catllar, enmig d’un marc incomparable envoltat de natura, tranquil·litat i de fàcil accés a través de la sortida “El Catllar” de l’autovia A-7. Consta de 10 aules on s’imparteixen les classes, una sala polivalent, una sala sensorial, una biblioteca i una aula de música. A més a més, compta amb una cuina pròpia, sala de menjador, servei de transport, zona exterior rodejada de boscos, activitats extraescolars, after-school i morning-afternoon clubs.

A més a més de la jornada de portes obertes d’aquest dissabte 17 de març, les famílies que ho desitgin podran concertar una visita personalitzada amb l’escola. Per fer-ho només han d’escriure un correu electrònic a info@jigsawbritishschool.com o trucar al 637546802.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar