loader
menu

CIUTAT

Joves de la Mediterrània aproparan les tradicions dels seus països a escoles i instituts tarragonins

El Circ Ciutat dimarts, 13 de març de 2018

Una quinzena de joves d’entre 15 i 18 anys, procedents de França, Marroc, Turquia, Palestina i Israel, entre d’altres, parlaran a les escoles i als instituts de Tarragona i els municipis seus dels Jocs Mediterranis sobre la història, la cultura i les tradicions, així com sobre esportistes de renom dels seus països.

Una imatge del Dia d'Europa, organitzat per Europe Direct, en el qual van participar diferents escoles de la ciutat. Foto: cedida

Les xerrades, que es faran en anglès, francès i castellà, i que van nèixer l'any passat a Barcelona, s’adrecen a alumnes de primària i secundària d’entre 8 i 16 anys, i s'emmarquen en el Projecte Educatiu dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, i en concret a la iniciativa DiaMéd (Diàlegs per la Mediterrània), promoguda pel Secretariat General de la Unió per la Mediterrània, que té com a objectiu apropar la cultura d'altres països de la ribera Mediterrània als escolars de les comarques tarragonines.

En els propers dies es concretaran les dates i els centres participants depenent de la disponibilitat de la comunitat educativa. Està previst que alguns dels joves participants siguin acollits per les famílies dels estudiants de Tarragona durant un dia.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar