loader
menu

CIUTAT

La Química de TGN reforça el protocols de seguretat

El Circ Ciutat dijous, 15 de març de 2018

El Sistema de Qualificació d’Empreses en Seguretat de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) i l’Associació d’Empreses de Serveis de Tarragona (AEST) s'implementarà ara a tota Catalunya. Aquest sistema estableix que totes les empreses contractistes d’empreses químiques associades que pretenen realitzar-hi serveis de manteniment habituals han de superar una auditoria basada en aquest Sistema de Qualificació.

Una imatge de la parada de Repsol de l'any 2016. Foto: Repsol

El Sistema de Qualificació en Seguretat està implementat a l’AEQT des del 2007 amb gran èxit i és per això que Fedequim ha decidit implementar-lo a les seves associades: setze de les seves empreses ja s’han compromès a contractar només empreses qualificades amb aquest Sistema a partir del gener del 2019.

Es tracta d’un sistema de qualificació propi, dissenyat i elaborat per un equip de tècnics de l'AEQT i l’AEST, en el marc de la col·laboració continuada que existeix entre ambdues associacions, i la seva aplicació és auditada per l’empresa SGS. El sistema vol estandarditzar i protocol·litzar la qualificació, en termes de seguretat, de les empreses contractistes i del seu personal, mitjançant un sistema d’avaluació que va des d’1 fins a 5 estrelles, en funció d’una sèrie de paràmetres.

Les empreses que han superat l’auditoria amb quatre o cinc estrelles l’han de revalidar als tres anys; les empreses que han rebut dos o tres estrelles, ho han de revalidar als dos anys; i, finalment, les empreses que obtenen una estrella l’han de revalidar anualment.

L’establiment i implantació d’aquest programa de seguretat aplicat a les activitats de manteniment de la instal·lació té com a finalitat proporcionar la garantia de seguretat adequada i assegurar el compliment dels estàndards establerts en aquest àmbit per les empreses associades a l’AEQT.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar