loader
menu

MéS ENLLà DE TGN

El món de la química, a l'abast dels infants: Torna Kid's Lab

El Circ Més enllà de TGN dijous, 15 de març de 2018

BASF se suma a les celebracions del Dia Mundial de l'Aigua (22 de març) a través de la seva iniciativa educativa Kids' Lab. Més de 600 nens de col·legis pròxims als seus centres de producció de Barcelona i la Canonja s'acostaran al món de la química. Els experiments, dissenyats per a nens d'entre 8 i 12 anys, contribueixen a despertar l'interès per la ciència de manera creativa i col·laborativa.

Foto: Basf

"Clever foodies", alimentació saludable

El grup d'experiments "Clever foodies", que es realitzarà al centre de producció de BASF a Castellbisbal del 5 al 16 de març, incideix en el tema de l'alimentació saludable, a més de contribuir a l'objectiu de l'ONU " educació de qualitat "cobreix altres dos objectius relacionats amb la sostenibilitat: "Fam zero "i" salut i benestar ". Els estudiants, vestits amb ulleres i bates de protecció, detecten i identifiquen vitamines i pigments en fruites i verdures, mesuren volums i aprenen a gestionar pipetes i tubs d'assaig.

"Water Loves Chemistry" per al Dia Mundial de l'Aigua

El programa "Water Loves Chemistry" , que es desenvoluparà del 16 al 22 de març, Dia Mundial de l'Aigua, a les instal·lacions de BASF a la Canonja, gira al voltant d'un tema de rellevància social d'actualitat: conscienciar sobre la importància de fer un bon ús d'un recurs vital, però escàs: l'aigua. Els petits científics descobriran a través d'experiments lúdic-educatius com depurar-la i emmagatzemar-la fent servir materials fabricats per BASF. Kids 'Lab: més de 20 anys apropat la ciència El projecte d'educació científic Kids 'Lab va ser creat per BASF el 1997 amb l'objectiu de despertar l'interès per la ciència dels més petits i mostrar-los com la química forma part del nostre dia a dia. Des de llavors, milers de nens de més de 30 països d'arreu del món s'han apropat a la ciència amb Kids 'Lab, aprenent a través del joc i l'experimentació.

Els programes d'experiments del Kids 'Lab utilitzen mètodes didàctics modern per conscienciar i educar sobre temes de rellevàncies social. Al centre de producció de BASF a La Canonja, on el programa porta 7 anys consolidat, més de 1.100 nens d'educació primària van realitzar el programa durant el passat curs escolar. A aquestes xifres es van sumar més de 300 estudiants de 4t curs d'educació secundària, que van experimentar el Teens 'lab.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar