loader
menu

CIUTAT

Les mancances ferroviàries a TGN provoquen tensió entre ERC i Ballesteros

El Circ Ciutat divendres, 16 de març de 2018

Les mancances en serveis ferroviaris han provocat els moments més tensos del plenari a l'Ajuntament de Tarragona, protagonitzats per l'alcalde Ballesteros i el portaveu d'Esquerra, Pau Ricomà. Entre els dos s'han viscut el cara a cara més polèmic de la sessió, a conseqüència d'una moció dels republicans en que es demanava l’increment de connexions entre Tarragona i Barcelona aprofitant l’alliberament de 14 freqüències de trens de llarga distància.

Foto: circdetarragona.com

La proposta d'ERC ha tirat endavant gràcies als vots favorables de la CUP, Iniciativa, PdeCAT i, fins i tot del partit que governa amb el PSC, el PP. Ciutadans, Units per Avançar i la regidora no adscrita s'han abstingut.

El partit de govern ha justificat el seu no a la moció dels republicans en considerar que donar llum verd a aquesta petició suposaria renunciar als trens de llarga distància. Per aquest motiu, l'alcalde Ballesteros, tal com ja va anunciar el seu partit ara fa uns dies, ha tornat a explicar que estan fent un front territorial amb la Generalitat i alcaldes per aconseguir una resposta unitària que aconsegueixi corregir el dèficit ferroviri actual a l'estació de la ciutat. Ballesteros insisteix que defensarà una estació Intermodal a l'Horta Gran i ha reiterat el seu desig de que Tarragona no perdi cap servei ni prestació.

Per la seva banda, el líder dels republicans, Pau Ricomà, ha recordat a Ballesteros que la moció que ells havien presentat s'ha aprovat i li ha demanat celeritat i que actuï amb urgència. En aquesta ocasió, Ricomà, ha agrait el suport del PP i fins i tot ha recuperat unes declaracions de l'ex portaveu popular a Tarragona, Alejandro Fernández, en què responsabilitzava Ballesteros de perdre la capitalitat ferroviària.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar