loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La gira dels 20 anys de carrera d'Ismael Serrano farà parada a TGN

El Circ Cultura i patrimoni diumenge, 18 de març de 2018

El cantautor madrileny Ismael Serrano actuarà el 7 d’octubre d’aquest 2018 al Teatre Tarragona, en el marc de la gira de celebració dels seus 20 anys de carrera musical. Un concert en el que Serrano interpretarà, en format acústic, els temes del seu últim disc, ’20 años. Hoy es siempre’, a més de revisar els seus èxits, avançar nous temes i versionar alguns dels autors que més admira.

El concert, en format acústic, se celebrarà al Teatre Tarragona el proper 7 d'octubre. Les entrades es poden adquirir a ticketplus.cat i a les oficines de Correos

Serrano, de 44 anys, va debutar en el món de la música el 1997, amb el seu disc ‘Atrapados en azul’ (Polygram), després d’haver-se fet un nom actuant a l’escena de bars i cafès de la capital espanyola, d’on durant la dècada dels noranta va sorgir una nova generació de cantautors. La proposta de Serrano va connectar amb el públic tant en aquest com a l’altre costat de l’Atlàntic, i el disc va rebre el beneplàcit de la crítica, obtenint el guardó de ‘Millor Autor Revelació’ als Premis de la Música de la SGAE.

Foto: Music From Tamarit

El madrileny va començar a actuar per tot l’Estat espanyol i Llatinoamèrica, significant-se a favor de causes com les de las Madres de la Plaza de Mayo o els zapatistes de Mèxic. Amb el seu segon disc, ‘La memoria de los peces’, Serrano es va consolidar i va obtenir el disc de platí a Espanya i el disc d’or a Argentina. El seu tercer disc, ‘Los paraísos desiertos’, va ser nominat als Grammys llatins. A partir d’aquell moment, la carrera del cantautor ja es va situar en els llocs més rellevants de la cançó popular d’Espanya i l’Amèrica Llatina, editant un total de 14 discs, molts dels quals van obtenir el disc d’or i platí.

Destaquen les col·laboracions amb artistes com Serrat, Sílvio Rodríguez, Aute o Mercedes Sosa, així com la creació del seu segell Pequod Compañía Disquera, on Serrano edita els seus discs, i l’editorial Pequod Compañía Librera, que serveix de plataforma per publicar els seus llibres. El cantautor també ha fet incursions en el món del cinema, així com en la literatura infantil, abans de publicar aquest any ’20 años. Hoy es siempre’, un CD i DVD on es recopilen algunes de les seves millors cançons, junt amb temes inèdits i versions de músics com Sabina, Aute o Sílvio Rodríguez. La gira de presentació va començar el 3 de març a Logronyo, per recórrer tot l’Estat espanyol i l’Amèrica Llatina. A Tarragona hi arribarà el 7 d’octubre.

El concert de Tarragona obrirà les portes a les 19.30 hores i començarà a les 20.00 hores.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar