loader
menu

CIUTAT

L'EMT posa en marxa una campanya a les escoles per fomentar l'ús del transport públic

El Circ Ciutat dimarts, 20 de març de 2018

Com és un autobús? Com funciona? Com es planifiquen les rutes? Quin tipus de targetes existeixen? Com es pot fer un bon ús d'elles? Aquestes són algunes de les qüestions que respondran els conductors de l'empresa municipal de Transports de Tarragona (EMT) als alumnes de 6è de primària de la ciutat en el marc del projecte educatiu "L'EMT a les escoles", que neix amb l'objectiu de donar a conèixer el funcionament del servei de transport públic entre els joves i, de pas, fomentar-ne l'ús.

Foto: Ajuntament de TGN

L’activitat, que compta amb la col·laboració de l'Institut Municipal d'Educació, es realitzarà als centres educatius on es desplaçarà un dels busos de la flota municipal i en el seu interior s’hi instal·laran els i les alumnes per assistir a una classe d’una hora de durada.

Les sessions aniran a càrrec de conductors voluntaris que explicaran als estudiants les peculiaritats del servei de transport públic a Tarragona per tal de reflexionar respecte a l’ús que se n'ha de fer i la importància de tenir una actuació cívica mentre s'hi viatja.

Aquesta setmana s’inicia el projecte a les escoles Mediterrani i Ponent i anirà itinerant per tots els centres educatius.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar