loader
menu

CIUTAT

El remodelat poliesportiu de Campclar ja llueix de manera oficial

El Circ Ciutat dimecres, 21 de març de 2018

A mesura que s'apropen els Jocs Mediterranis, també arriben les inauguracions més protocolàries i oficials. Després de tallar el llaç a la remodelació feta al Nou Estadi, avui ha estat el torn del poliesportiu de Campclar, ubicat a l'Anella Mediterrània. Tot i que ja funciona des de la passada tardor, l'equipament s'ha omplert d'autoritats per donar oficialitat a la finalització dels treballs.

Foto: Mauri

La intervenció, finançada per la Diputació de Tarragona amb un cost d’1,3 ME, ha inclòs l’ampliació dels gimnasos i de la zona administrativa, millores en els vestidors i la instal·lació d'un ascensor. L'equipament ha guanyat en accessibilitat i s'han millorat la climatització i l’eficiència energètica. També s'ha habilitat una zona de sauna i banys de vapor i s'han fet reformes integrals de la zona de vestíbul, la infermeria, les oficines d'administració i el bar, junt amb una ampliació de la zona disponible per a gimnàs i activitats dirigides. La superfície total que s'ha remodelat és d'uns 2.600 metres quadrats, entre la planta baixa i el primer pis.

Tot i que també funcionen des de l'octubre passat, la propera inauguració tindrà com a protagonista l'estadi d'atletisme, el proper 7 d'abril.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar