loader
menu

CIUTAT

Més de 5.500 persones s'han titulat a Jurídiques de la URV en els seus 25 anys d'història

El Circ Ciutat dimecres, 21 de març de 2018

L’acte institucional de commemoració dels 25 anys de la Facultat de Ciències Jurídiques que es va fer el 20 de març a l’Aula Magna del campus Catalunya va ser una mirada enrere fins als inicis dels estudis. Des d’aleshores fins ara, 5.581 persones ja s’han titulat en algun dels estudis que ofereix el centre.

Una imatge de l'exposició commemorativa dels 25 anys d'història de la Facultat de Jurídiques de la URV. Foto: URV

Jaume Vernet, que va ser el primer degà de la facultat, va fer una glosa històrica sobre la facultat i en va destacar els reptes que tenien els primers anys: disposar d’un edifici propi, una biblioteca i l’estabilització de la plantilla. Els estudis es van posar en funcionament a l’Antiga Audiència de la ciutat de Tarragona i disposaven de biblioteca a l’avinguda Roma; no va ser fins a l’any 2009 que van traslladar-se al campus Catalunya.

El degà de la Facultat de Ciències Jurídiques, Antoni Pigrau, va fer un balanç a través de les xifres de les fites assolides, com ara els 5.581 graduats des de fa 25 anys. En aquest sentit, el president del Consell Social, Joan Pedrerol, va destacar el paper dinamitzador de la facultat i de la Universitat al territori.

El rector, Josep Anton Ferré, va posar èmfasi en el model territorial d’universitat, que “s’ha demostrat d’èxit”, i va emplaçar al territori a avançar en la construcció de l’àrea metropolitana, sense pensar en un sol lideratge, sinó amb un projecte compartit.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar