loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Els versos de la poeta Montserrat Abelló omplen el vestíbul de l'hospital Sociosanitari Francolí de TGN

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 22 de març de 2018

Sota el títol Paraules que curen l'Hospital Sociosanitari Francolí de Tarragona apropa la poesia als seus usuaris, famílies i professionals amb una selecció de poemes de l’autora tarragonina Montserrat Abelló, en el marc de la commemoració del centenari de seu naixement.

Foto: GIPSS

Foto: GIPSS

A partir del 21 de març, coincidint amb el Dia Mundial de la Poesia, el vestíbul de l’Hospital acull tot un seguit de cartells amb una selecció de poemes de l’autora, paraules de saviesa, bellesa i humanitat que romandran al llarg de tot l’any 2018.

Des del centre es creu que a causa de les llargues estades hospitalàries "el temps passa lentament i aproximar la poesia als nostres usuaris i famílies, entenem que és una experiència estètica que aporta múltiples beneficis i distracció".

Des de l’àrea d’Animació Sociocultural i la de Participació Ciutadana de l'hospital es programen regularment múltiples activitats per als pacients de Planta i de l’ Hospital de Dia, vinculades a la ciutat i amb la col·laboració desinteressada de diverses entitats i institucions culturals i artístiques del Camp de Tarragona.

D’altre banda, amb aquesta acció literària, Gestió i Prestació de Serveis de Salut (GiPSS) també vol fer la seva aportació al coneixement i divulgació de l’obra i la personalitat la poeta tarragonina.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar