loader
menu

CIUTAT

TGN vol convertir-se en destinació prioritària per als turistes que viatgen en autobús

El Circ Ciutat dijous, 22 de març de 2018

El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona i la central de compres de bitllets d’autobús per Internet Movelia han signat un conveni de col·laboració per promocionar la ciutat com a destinació prioritària.

La presidenta del Patronat de Turisme de TGN, Imma Rodríguez; i el director general de Movelia Santiago Vallejo Sánchez-Monge. Foto: Mauri

L'esmentada central de reserves té acords amb importants entitats del transport de viatgers i fruit d'aquest acord posarà a disposició del Patronat Municipal de Turisme de TGN els seus canals i suports per oferir informació sobre productes i esdeveniments turístics, així com activitats de Tarragona. A més, Movelia oferirà les dades sobre el tràfic de viatgers a Tarragona. En l’actualitat Movelia treballa amb companyies de transport com són Grupo Alsa, Linebus, Grupo Avanza, Saiz Tour o Hife, entre d’altres, moltes amb línies regulars a Tarragona. En un futur, i en el marc d’aquest conveni, es preveu poder comercialitzar els bitllets de la companyia Autocars Plana.

El director general de Movelia Santiago Vallejo Sánchez-Monge i la consellera de Turisme i presidenta del Patronat de Turisme, Inma Rodríguez, han estat els encarregats de formalitzar l’acord que permetrà iniciar vies de treball orientades a atraure visitants per a la ciutat. La presidenta del Patronat Municipal de Turisme s’ha mostrat “molt satisfeta amb l’acord amb una companyia tan rellevant al sector del transport” i ha afegit que amb el conveni “situem Tarragona com a destinació preferent a les accions de promoció i comercialització de la companyia a mercats emissors estratègics del turisme nacional, com ara Comunitat Valenciana o Aragó”.

Per la seva banda, el director de Movelia ha destacat la importància de l’acord amb una ciutat com Tarragona, que “serà la palanca per introduir-nos i créixer a una zona on ens faltava implantació”. “L’aposta de Tarragona pel foment del transport en autobús és una gran satisfacció per a nosaltres”, ha conclòs.

Movelia distribueix serveis per a viatgers des de 2001 i, el 2017 ja compta amb més de 10.000 punts de venda i 5 milions de passatgers a l’any, dels quals 27.000 arriben a Tarragona. L’empresa té connexions amb els aeroports de Madrid i Reus des de les quals gestionen més de 50.000 trajectes nacionals i internacionals; d’aquests més de 350 són a Tarragona, a banda dels enllaços i serveis combinats entre companyies.

A l’estació d’autobusos de Tarragona ja hi tenen una taquilla i un quiosc d’auto vendes. La companyia té acords estratègics amb altres mitjans de transport que els permeten oferir trajectes que combinen l’autobús amb el vaixell, l’avió o el tren. Es tracta d’una corporació participada per les principals companyies del sector, que més de 80 empreses fan servir per a vendre els seus serveis. MOVELIA està integrada en més de 100 pàgines web turístiques i portals institucionals.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar